27 February 2008

directia 5


Sambata, 27 februarie, a fost concert 'Directia 5' in Phoenix. Desi nu sunt eu mare fan, imi place muzica lor si am luat biletele pentru a merge cu cineva anume. Eh, in cele 2 saptamani de cand am luat biletele si concert s-au intamplat multe, iar eu nu am mai mers insotit de cine vroiam. Asa ca am dat sictirit cu banul sa aleg din cele 5 fete care vroiau cu mine la concert. Ozana a fost castigatoarea.

Ajuns acolo, agitatie. Se venea grupuri de gagici sau cupluri. Fustite negre si scurte, ciorapi fini pe pulpe frumoase, blugi stramti, decolteuri generoase, genti mari atarnand la brat (nici nu vreau sa imi inchipui ce poate sa care fetele in ele), coafuri stilate, parfumuri fine, buze tentante.. cam astea defilau prin fata mea pe scarile Phoenix-ului in timp ce ii asteptam pe Cristi si Alexandra. Dupa atata nebunie, am intrat si am ocupat masa. Jumatate de ora am salivat setos dupa bere mea. Inteleg ca era aglomerat, dar.. in fine. Apar si baietii de la Directia 5. Cristi Enache imbracat in negru si cu o curea super, cu catarama mare de fier (detaliile fac diferenta). Gagicile moarte coapte. Au cantat cateva melodii care se pare ca s-au asortat bine cu berea mea, dupa care pauza de 15 min. Moment de promovat nu stiu ce marca de vin si impartit cateva sticle prin public. Baietii iar urca pe scena. Atmosfera e placuta. Pe scena se arunca de la etaj cu servetele albe cu mesaje (presupun scrise cu ruj in forma de buze). Se face show, lumea se simte bine, eu mai iau o bere. La un moment dat o fata urca pe scena si dupa cateva vorbe schimbate cu Cristi incepe melodia 'Esti ingerul meu'. Si ia al doilea microfon.



Da, da. Are mult curaj si stie versurile. Din cand in cand se mai aude si ce canta ea. E frumoasa. Si se simte bine pe scena. Are stofa de vedeta. Si in acel moment imi vine in minte filmul 'Coiote ugly' (dupa ce am ajuns acasa l-am descarcat in 5 min si l-am vazut). Cristi o ia langa el si canta cateva versuri impreuna, noi zambim catre ei si o aplaudam. Fetita asta e o mica vedeta.


A urmat o piesa cantata mai mult instrumental, ce a dat putin in stilul Coldplay. Au stiut sa cante si sa faca show, pentru asta nota 10 baieti. Poate mai vin si data viitoare la concert. La sfarsit toata lumea se grabea sa plece. Eu m-am dus la fata care a cantat pe scena si: 'Buna. Pot sa iti cer pozele de la concert? Eu sunt Tiberiu...'. O cheama Cosmina, e din Bucuresti si a venit la Constanta special pentru acest concert.

Si e frumoasa ca o floare.

A ramas sa imi cante melodia 'Primul meu sarut..' in fata marii. Abia astept..

4 comments:

Anonymous said...

stii ce cara in gentile alea? Fitze!
bravo mai, asa cu tupeu cunosti lume interesanta:)

andy said...

norocosule

Anonymous said...

vai cosmina....am fost si eu cu ea in seara aia....f frumos...deci tu erai baiatul care i-a cerut IDul de mess? :P:P:P very nice

cri-kee said...

Eeee ...fitze! Va spun eu de ce-mi car ghiozdanul.. recunosc, de obicei, fiind grabita, nu mai am timp sa-mi mut ce trebuie intr-o alta geanta.
Dar sunt lucruri utile supravietuirii: acte etc. (bilete, abonamente, cartele, harta mica a Bucurestiului - must have), sticla cu apa si "pachetel" (ce-i drept.. nu la concert), pachet de servetele, servetele umede sau gel dezinfectant, pix daca nu uit, medicamente daca e cazul, aparatul foto, si.. ceva chestii de machiaj? Si alte fete isi mai pun si telefonul, si portofelul... si un carnetel si agenda..
Iar daca le inghesui pe toate, greu sa scotocesti dupa ele. Asa ca mai bine o geanta mai mare, eventual si cu mai multe buzunare in care sa cotrobai linistita.
A da, si cheile! :P